IHME

Updated: Aug 27, 2019

..on tapahtunut. Valitessani impulsiivisesti äkkilähtökohteeni, en lähtenyt etsimään mitään kulttuurielämyksiä. Sattuipa niin jännä juttu kuin että löysin tästä turistihelvetistä ensimmäisen erittäin hyvän ravintolan, missä vielä kaikenlisäksi oli erittäin edullista.


Valitessani impulsiivisesti äkkilähtökohteeni, en lähtenyt etsimään mitään kulttuurielämyksiä. Sattuipa niin jännä juttu kuin että löysin tästä turistihelvetistä ensimmäisen erittäin hyvän ravintolan, missä vielä kaikenlisäksi oli erittäin edullista.


Tilasimme neljää erilaista lokaalia alkupalaa, mitkä tarjoiltiin meille tuoreista raaka-aineista tehtynä. Vastoin kuin yleensä tässä maassa on tapana - ravintolassa ei ollut ärsyttäviä sisäänheittäjiä saati sitten mauttomia kuvia ruokalistoissa. Puhumattakaan ruokalistoista kymmenellä eri kielellä. Kaikki tehtiin protokollan mukaisesti, tyylillä. Maittavan, simppelin ruuan lisäksi saimme nautittavaksemme taivaalliset sitruunacupcaket ja hunajarakit talon tarjoamana. (Jopa se raki oli ihanaa!) Kerrankin sain lähteä hyvällä fiiliksellä pois ravintelista täällä oloni aikana. Olipa niin hyvä fiilis että avasin yhden viinitilalta hakemistamme pulloista...
#Greece #Kreikka #Rodos #Äkkilähtö. .

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com