Arvonta yhteistyössä Relovelifestyle kanssa: Voita valitsemasi aamiaissetti kahdelle

Oon aina rakastanut ravintola-arvosteluiden kirjoittamista. Ne hukkuvat kymmeniin sovelluksiin, joten tästä lähtien kirjoitan niitä Instaani. Sekä hieman myös blogiini. Mikä olisi parempi tapa aloittaa arvosteluiden kirjoittaminen kanaviini, kuin arvonnalla höystetty arvostelu yhdestä suosikki-aamiaispaikastani Helsingissä?Arvon brekusetit (arvo yht. n. 35-40 EUR) kahdelle onnekkaalle 15.08.2020 kaikkien arvontaan osallistuneiden & minua sekä Relovea Instassa seuraavien kesken. Arvonta tapahtuu Insta-tililläni, ja myös kaikki tämän postauksen alle tulleet kommentit otetaan huomioon.


Olen aamuihminen ja aamiainen päivän tärkein ateriani! Reloven aamiaismenu on yksi suosikeistani Helsingissä; siksi sulostutan makuhermojani keskimäärin muutaman kerran viikossa tällä ihanuudella. Viimeaikoina on tullut nautittua OTSAMO:a useammin kuin muita vaihtoehtoja. Silti BOSS on ehdoton suosikkini. Joskus vaihdan BOSS:n inkiväärishotin tuorepuristettuun appelsiinimehuun ja koska fanitan perinteistä Suomi-tyylistä suodatinkahvia, otan aina tavallisen kahvin.


BOSS, kuten myös KENZO sisältävät valtavan raaka-bowlin lisäksi mm. herkulliset leivät. Silloin kun haluan semi-tuhdimpaa mättöä, valitsen KENZO:n. Silloin, kun todella kaipaan jotain hyvällä tavalla hevimpää - valitsen COCO:n suolaisena - eli vohvelin suolaisilla täytteillä. Niinä päivinä kun mieli tekee pelkkää makeaa, samainen setti löytyy makeilla täytteillä.


Onko sulle muodostunut jo suosikki Reloven brekumenusta, tai etkö kenties ole vielä kokeillut? Käy kurkkaamassa Reloven menu linkin takaa.


Kerro alle, mikä on aamiaissuosikkisi Reloven listalta ja tägää frendi, jonka kanssa haluat päästä brekulle. Arvon brekusetit (arvo yht. n. 35-40 EUR) kahdelle onnekkaalle 15.08.2020 kaikkien arvontaan osallistuneiden & minua sekä Relovea Instassa seuraavien kesken. Arvonta tapahtuu Insta-tililläni, ja myös kaikki tämän postauksen alle tulleet kommentit otetaan huomioon. 🌟


Arvonta toteutetaan yhteistyössä Reloven kanssa.


Ps. Tunnistatko, mitkä kolme Reloven aamiaissettiä kuvassa? 😜


Haluaisitko päästä myös myymään Reloveen jonojen ohi, ilman maksua? Siinä tapauksessa saatat tykätä myös tästä meneillään olevasta arvonnasta.

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com