BREKKARII

...Kluuvissa. Sillä aikaa kun mimmit jakavat jengille kukkia ja ilmapalloja, mä näpyttelen duunijuttuja Kluuvin 3. kerroksessa. Seinän takaa Basson tiloista kuuluu livemusisointia. Siellä Eppu & Co tekevät radiolähetystä.Toinen radiolähetys Popotista tais ehkä jo loppua kun Alin ääntä ei enää kuulu - tai sitten ei. Tänään ei aivot skulaa. Ilmapalloja on vielä tuhat jäljellä ja mua väsyttää. Nyt ei Fuelin superfoodsmoothietkaan saaneet päivää käyntiin. Vatsan ne toki laittoivat käyntiin. Ei siitä sitten sen enempää...Köh köh.

Tänään vielä lätkän MM-kisoihin. Ja jos nyt tää keskiviikosta jatkunut työ/bileputki vihdoin saisi välipäivän. Keskiviikkona oltiin mun mimmien kanssa Hiilessä skumpalla ja sinne tuli myös Volcomin Eetu, jonka ei hirveesti tarvinnut houkutella mua lähtemään Shanghaihin jatkamaan.

Lopputuloksena se, että työkaverini tuli toimistolle neljältä aamulla ja löysi mut kuorsaamasta tuoliltani Eurodancen pauhatessa. Heräsin aamukahdeksalta officen sohvalta ja lähdin sykkimään suihkun kautta duuniin. Tulikin sitten semmoinen kahdenkymmenentunnin duunipäivä, kun mimmit olivat kauppojen yössä töissä koko päivän ja yön. Päivä huipentui MM-kisojen jälkeen Kluuvin "VIP -loungeen", missä tuli taas vähän maisteltua skumppaa. 

Perjantaina olikin uusi työn -ja skumpantäyteinen päivä kun mimmit olivat jälleen ahkerasti työn touhussa. Illalla menimme Helsinki Undergroundin järkkäämiin bileisiin Kaapelille, jossa olisi tänään kyseiseen häppeninkiin liittyvä taidenäyttely. Olis ehkä fiksuinta skipata... elämä on täynnä vaikeita valintoja.


Kaapelilta jatkoimme Groteskiin, missä frendini oli soittamassa levyjä. Oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa ihmisiä, joita en ole nähnyt yli puoleen vuoteen! Jopa sitä erästä pimahtanutta joogahihhulia, joka stalkkasi mua puolenvuoden ajan soittelemalla, lähettelemällä viestejä ja huohottamalla mun oven takana, kunnes tilanne rauhoittui pikkuhiljaa erään selkkauksen jälkeen... Paras häneltä saamani poeeminen tekstiviesti meni näin, että: "Olet kuin peura metsäkedolla, jota metsästäjä katsoo aseen tähtäimen läpi mutta ei - ei voikkaan ampua peuran viattomasta silmästä heijastuvan kukkakedon loisteen vuoksi".

Se oli myös kauheen kiva saada viesti häneltä ollessani yksin himassa että: "Kannattaisi ehkä korjata postiluukkusi". Hrrr...


Mainittakoon, että eräs mulle erittäin tärkeä henkilö, joka asuu Oxfordissa tuli yllätyskeikalle sinne Kaapelille eilen. Tuli jotenkin vähän haikea fiilis. 

Ihaninta oli nähdä ystävääni Saraa, joka on yksi kultaisimmista tuntemistani ihmisistä. (Sanni jos luet tätä, älä ole mustis!) Ilta jatkui Beefin kautta himaan. Beefissä törmäsin erääseen henkilöön, johon olin todella ihastunut pari vuotta sitten kesällä. Näin häntä ja juttelimme ensimmäistä kertaa sitten helmikuun 2011. Hassua. Niin se aika rientää ja ajat muuttuu.


#Wegotbeef #Kluuvi #Popot #Creativehelsinki #Ali #Grotesk #ShanghaiCowboy #SaraJohnson #SanniLeimuvirta #Roopekarhunen #Kaapelitehdas #Helsinkiunderground

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com