COMPEED ON JUMALA!

...tai hän joka keksi nämä uskomattomat laastarit. Ollaan juostu riennoissa ympäri Roomaa koko viikonloppu ja lopputuloksena kummassakin kantapäässäni jäätävät rakot. Kuka väitti, että Zanottin kengissä on erinomainen lesti???


Kuka väitti, että Zanottin kengissä on erinomainen lesti???

Summa summarum makaan täysin liikuntakyvyttömässä tilassa hotellin sängyssä ja nämä olot eivät nyt johdu ainoastaan jaloista -vaan siitä että ahdoin itseni täyteen burgereita paikallisessa Hard Rock Cafessa. Tässäpä teille oikea intellektuellin perikuva. Oon niin hemmetin täynnä kaikenmaailman epäonnistuneita Saltinboccia, että täytyy sanoa etten pitkään aikaan ole ollut näin onnellinen! Ihana tuttu sunnuntaiähky höystettynä orastavalla darralla. Ja vielä pitäis lähteä katsomaan jotain perkeleen arkkitehtuuria Ostia Anticaan. Minäpä varsin sivistyneenä friiduna suorastaan pompin riemusta. Matkakumppanini taisi just nukahtaa. Mäpä näpyttelen astetta hiljempaa -ehkä onkin harmiksemme liian myöhäistä lähteä kun hän herää.


Toisaalta, kyllä tässä on tullut fiilisteltyä kaikkia moukkamaisen kaupallisia ja hyi - niin pinnallisia juttuja kokonainen viikonloppu (jos olisin yksin reissussa, niin todellisuudessa olisin tälläkin hetkellä hypistelemässä kaikkea kiiltävää ja värikästä). Tässä parhaat palat suosikkialueeltani, Montista.
#Roma #Rome #Monti #Italy

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com