Järjestetäänkö päiväkotikuvauksia tänä vuonna?

Miten sulla käy lasten päiväkoti/koulukuvauksen kanssa tänä vuonna? Järjestetäänkö teidän lasten kuvauksia ollenkaan?

Erikoisaikoja eläessämme, siinä on omat riskinsä, ettei lapsi ole kuvauspäivänä päiväkodissa tai koulussa vaikkapa nenän vuotamisen vuoksi. Toisissa päiväkodeissa ja oppilaitoksissa kuvauksia ei järjestetä ollenkaan.

Kuva-Ahdin toteuttamat esikoiseni ensimmäiset päiväkotikuvaukset olivat mamman mielestä napakymppi viime vuonna.

Kuva-Ahti edustaa mulle kouluajoiltani kantautuvia perinteitä ja kuuluu osana joka syksyistä traditiota nyt myös omalla lapsellani. Olisi harmillista jättää yksi päiväkotikuvaus välistä. Meidän päiväkodissa toki kuvaukset kuitenkin järjestetään.


Varmista, että kuvaukset tapahtuvat varaamalla privaatti-ajan Kuva-Ahdin studiolta


Onneksi kuvaukset voi järjestää myös itse privaattina Kuva-Ahdin studiolla Helsingin Kampissa tai Espoon Tapiolassa. Lapsikuvaus Kuva-Ahdilla maksaa 49,00 EUR, sekä perhekuvaus 99,00 EUR. (Tuotteet tilataan erikseen). Kuvaukset järjestetään hygieniasta huolehtien ja niin, että mestoilla on vain yksi perhe kerrallaan.


Kyselin Kuva-Ahdilta myös Newborn -kuvausmahdollisuutta. Varsinaista Newborn -kuvausta he eivät myy tuotteena, mutta sekä lapsi- että perhekuvaukseen ovat tervetulleita kaikenikäiset lapset. Mua jäi harmittamaan, kun en saanut esikoisen kanssa aikaiseksi järjestää newborn -kuvauksia. Haaveissani on järjestää perhekuvaukset, joissa saisi myös sisaruksista yhteiskuvat heti uuden tulokkaan synnyttyä. Haluaisin perhe- ja sisaruspotretit hopeisiin kehyksiin osaksi kokoelmiani. Näin sitä vain ihminen kasvaa äidiksi.


Mua jäi harmittamaan, kun en saanut esikoisen kanssa aikaiseksi järjestää newborn -kuvauksia. Haaveissani on järjestää perhekuvaukset, joissa saisi myös sisaruksista yhteiskuvat heti uuden tulokkaan synnyttyä.

Sekä viime- että tämän vuoden päiväkotikuvista 'must have' perus-kuvien lisäksi ovat jääkaappimagneetti ja MUKI. Kyllä... haluan lapsieni päiväkoti- ja koulukuvista mukit jokaiselta vuodelta. Saanko tästä hyvästä vuoden kreisein mutsi -leiman? Kuvitelkaa sitä näkyä, kun niitä mukeja on hyllyssä vieri vieren kahdeksantoista kappaletta (kertaa kaksi...). Kuinka hauskaa onkaan tarjota vieraille kahvit kyseisistä mukeista jokaisissa juhlissa. Meillä ei mitään Villeroyn posliineja tarvita.


Tässä postauksessa kuvituksena meidän rakkaan ensimmäinen päiväkotikuva viime vuodelta. Odotan innolla tämän vuoden kuvia – rakas ehtii juuri kuvauksiin ennen päiväkodin vaihtoa yksityiseltä julkiselle. Syksy on täynnä jännittäviä muutoksia pienelle ihmiselle.
Yhteistyöpostaus: Kuva-Ahti Oy

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com