Kuukautiskuppi mullisti suhtautumiseni kuukautisiin

Ennen ajattelin, että kyseessä on joku new age -hippijuttu. Tulikin sitten elettyä menkkojen kanssa lähes kaksi vuosikymmentä, ennen kun uskalsin sitä kokeilla. Nimittäin siis kuukautiskuppia. Erään Gynekologin lahjoittaessa minulle kokeiluun suunnittelemansa kuukautiskupin ajattelin, että kaipa se nyt on kokeiltava. En asettanut kupille juurikaan odotuksia.

Ennakko-odotukseni kuukuppia kohtaan ovat sellaiset, että sen käyttö on äärimmäisen epämukavaa, ja verta loiskuu yli kupin täyttyessä. Todellisuudessa kuppi on 100% lääketieteellistä pehmeää silikonia, josta johtuen se taipuu sopivaksi pikku nipuksi asettaessani härpäkkeen lootuskukkaani (pitäiskö alkaa kirjoittaa Harlekiineja?)Härpäkkeen päässä on niin ikään silikoninen narua muistuttava uloke, jolla on ihan funktionsa. Sillä sen avulla kupin saa kiskottua ulos emättimestä sitten kun on aika. Mistä tullaankin siihen, että huomasin kokeillessani tuotetta viimeisten menkkojeni ajan, että sitä tulee kiskaistua ulos noin kolme kertaa päivässä. En huomannut tässä mitään ongelmaa. Ohjeissa sanotaan vaan, että käyttöaika jopa 12h.


Uloskiskaisussa toki jännittää, josko veret levähtävät ympäri kylpyhuonetta. Vielä toistaiseksi verilöylyltä on vältytty tässä asiayhteydessä. Sen sijaan sitä silikonista narua saa kiskoa melko voimalla, että sen saa tosanderista ulos.

Meillä jokaisella on tietty tosi yksilöllinen vuodon määrä, ja kuten siteitä ja tamponeja -myös Nomai-kuukuppeja on eri kokoisia; S, M ja L.Käytin Nomain kuukuppia testin vuoksi myös öisin. Plussana myös kuukautisten aikana ei ollut kertaakaan semmoista ällöä oloa, tai että mikään paikka haisisi pulimummolle. (Ahh, mä niin toivon, että kaikki miehet lukevat tämän postauksen salaa!)


Näitähän on erilaisia kuppeja ollut kautta aikojen - jo 1800-luvulta alkaen. Tässä kuitenkin vahva vaihtoehto, sillä ammattilaisen suunnittelema ja toki myös kivana ekstrana kotimainen. Tuote ei sisällä lateksia, ja onpa vielä vegaaninen sekä tietty myös ekologinen!

A R V O N T A ! ! !


Haluaisitko sä ottaa NOMAI-kuukupin kokeiluun? Mulla on näitä yksi ekstrakuppi avaamattomassa paketissa (!!!) ja voisin arpoa sen tähän postaukseen, sekä IG:ssä kommentoijien kanssa. Joo, hei kommentoi alle oletko testannut koskaan kuukuppia ja mitä brändiä. Kerro myös jos sulla on jotain ihan horror-stooreja kupeista vuosikymmenten ajalta, tai siiten ihan vaan positiivista. Arvon tämän upean kotimaisen kuukupin pe 20.09.2019 klo. 12:00 - ONNEA ARVONTAAN!


Ps. Jos kiinnostaa lukea lisää naisista NOMAI:n takana, kurkkaa tämän linkin taakse.#Nomai #kuukuppi #kuukautiskuppi

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com