Lue tämä ennen kun menet Microbladingiin tai kulmien kestopigmentointiin

Ensimmäisen kerran kun mulla kestopigmentoitiin kulmia, kulmakarvojeni väri muuttui kovin punertavaksi muutaman vuoden aikana. Sen jälkeen mulla korjailtiin punaisen päälle kylmällä sävyllä - tällöin käyttäen Microblading -tekniikkaa, mikä ei suoranaisesti parantanut tulosta vaan teki lopputuloksesta sekavan. Vahvistusta ei tosin tehty siitä syystä, että tulin raskaaksi.Ensimmäisellä kerralla kestopigmentoidut kulmakarvani olivat aluksi tosi kivat, kunnes sävy alkoi muuttumaan päivä päivältä punaisemmaksi. Joku 'ammattilainen' sanoi mulle, että ihoni 'vain nyt reagoi eri tavalla'. Selvitin asiaa, ja ei se nyt ihan niin mene; Espoon Tapiolassa sijaitsevan Ridal's Beauty -salongin omistaja Maarit Ridal kertoi mulle, että todellisuudessa on olemassa eri laatuisia kulmavärejä, joista toiset sisältävät enemmän metalleja. Mitä enemmän värissä on metalleja, sitä varmemmin sellainen väri jonka oli tarkoitus olla jotain aivan muuta muuttuu ajan kanssa punaiseksi. Sitten on olemassa 'puhtaampia' kulmavärejä, jotka ovat niitä laadukkaimpia ja myöskin kalleimpia. Maaritin käyttämät Swiss Colorin pigmentit ovat 100% puhtaita, ne eivät sisällä mitään metalleja.


Mitä enemmän värissä on metalleja, sitä varmemmin sellainen väri jonka oli tarkoitus olla jotain aivan muuta muuttuu ajan kanssa punaiseksi. Sitten on olemassa 'puhtaampia' kulmavärejä, jotka ovat niitä laadukkaimpia ja myöskin kalleimpia. Maaritin käyttämät Swiss Colorin pigmentit ovat 100% puhtaita, ne eivät sisällä mitään metalleja.

Palataksemme dilemmaan: kulmakarvat, joissa jämiä vähän useammasta hitusen pieleen menneestä - eri tekniikoilla tehdyistä kulmakarvojen käsittelyistä. Tullessani Maaritin luo ensimmäistä kertaa, hän suositteli samantien kestopigmentointia minun tilanteeni huomioiden; haluttiin peittää vanhat jämät, ja saada aikaiseksi ehyt, siisti lopputulos. Maarit antoi mulle tarkat hoito-ohjeet ja kutsui takaisin kestopigmennoinnin vahvistukseen kahden kuukauden päähän (vahvistuksen voi tehdä vasta kaksi kuukautta kulmien laittamisesta).


Videon takaa voit kurkata, miltä näytti Ridal's Beautyssä minulle tänään tehty kestopigmentoinnin vahvistus.


Nyt odottelen innolla lopputulosta - tässähän kestää n. 1,5 viikkoa ennen kun kulmakarvat paranevat ja lopputulos paljastuu. Seuraavaksi aion kokeilla Maaritin salongissa ripsien kestotaivutusta. Myös toki kynnet kaipailisivat kovasti geelausta. Positiivisena yllätyksenä kuulin, että Maaritin salongissa aletaan tekemään myös hoitoja Dermalogica-tuotesarjalla. Tykästyin heidän hoitoihinsa ystäväni salongissa SPA LOTUKSESSA Tikkurilassa. Ihan huippumesta sekin. Harmi vaan, että autottomalle mutsille joka asuu täysin toisella puolen PK-seutua hieman hankala matka.


Mutta onneksi löysin nyt uuden salongin läheltä kotia. Ja mikä parasta - Ridal's Beauty avaa uuden, freshin salongin Tapiolan AINOA -kauppakeskukseen lokakuussa 2019!
Onko sulle tehty Microblading-kulmia tai kestopigmentointeja? Onko jotain mennyt joskus pieleen?


#Ridalsbeauty #Microblading #Kestopigmentointi

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com