Make-overia tekemässä

Mun salainen haave (yksi niistä) jo pikkutytöstä lähtien on ollut tuottaa makeover -ohjelmaa. Nyt kun vihdoin näin makeoverin toteuttamiselle mahdollisuuden järjestämäni SOMA Expo -kauneusmessujen yhteydessä, käärin hihat ja laitoin tuumasta toimeen yhteistyökumppaneiden kanssa. Makeoverin voittajaksi valikoitui 39-vuotias pienen tytön äiti.
Rakastan kuvaamista, sekä liikkuvan kuvan että äänen editointia. Koska en kuitenkaan ole liian proffa, tyydyn niin sanotusti kakkoslaatuun. Kakkoslaadulla tarkoitan Leican linssillä varustetulla Huawei P30 PRO:lla kuvattua materiaalia, joka soveltuu mielestäni varsin loistavasti SoMe-materiaalin tuottamiseen. Siitähän tässäkin makeoverissa oli kyse - materiaalista Tubeen, Instaan ja Faceen.
Videolla SOMA-Makeoverin voittaja Anne esittelee itsensä. Anne on ollut kahden vuoden ajan kotona lapsen kanssa, ja on antanut kaikkensa perheelleen. Samassa oman itsensä hemmottelu on unohtunut. Siispä Annelle päädytään toteuttamaan esteettisiä hoitoja Susanna Hanhinevan Medical Clinic Luxin toimesta, hiusten muodonmuutos Sydämenpohjasta Kati Ween toimesta L'Oréalin sponsoroimana, Shellac -kynnet ja ripsien kestotaivutukset Ridal's Beautyn Netta Ruuska toimesta, sekä kulmien microblading Ridal's Beautyn Maarit Ridal toteuttamana. Kirsikkoina kakun päällä Specsavers REDI ja optikko-yrittäjä Anna-Riitta Ripatti sponsoroivat Annelle uudet silmälasit, sekä huippumalli Ninja Sarasalo stailaa Annen. Hengellisestä puolesta vastaa Yoga Valo ja Hyvinvointivalmentaja Hani Rautakorpi. Vielä odotamme sitä 'kaapista ulostuloa', mikä koittaa lokakuun puolessa välissä! Pääset seuraamaan Tubesta muodonmuutosprosessia.


1. Näöntarkastus ja uusien lasien valinta Specsaversilla2. Poskien muotoilu ja nasolabiaalinen täyttö Medical Clinic Lux ja Susanna Hanhinevan toimesta3. Ripsien värjäys ja kestotaivutus By: Ridal's Beauty, Netta Ruuska
4. Kulmakarvojen Microblading By: Maarit Ridal, Ridal's Beauty
5. Shellac -kestolakkaus By: Netta Ruuska, Ridal's Beauty
6. Hiusten muodonmuutos By: Kati Wee, Sydämenpohjasta Sponsord By: L'Oréal

Seuraavaksi luvassa lisää täyttöä Annen poskiin sekä nenänpieliin Susanna Hanhinevan vastaanotolla, Huippumalli Ninja Sarasalon suorittama stailaus ja tapaaminen Hyvinvointivalmentaja Hani Rautakorven kanssa!


#Somamakeover #Sydämenpohjasta #Loreal #Ridalsbeauty #Microblading #Specsavers #somaexpo #ninjasarasalo #hanirautakorpi #katiwee #susannahanhineva #maaritridal #annariittaripatti

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com