MAMMA MIA...

...nyt on tullut sitten juostua koko päivä Montin alueella, mikä on täynnä toinen toistaan viekoittelevampia vintage -ja designputiikkeja. Muutama hassu euro sinne meni, mutta oli se kaikki sen arvoista!Mutta minä, metropolien oraakkeli kerron, että Puu-Vallila on nyt se juttu. Tietysti koska mä asun siellä. Ala olee mun naapuri! Kahvilayrittäjä, siirry Vallilaan! Laajenna yritystoimintaasi ja hoida rahoitus kuntoon jostain. Mä annan reiluna flikkana sulle nyt hopeatarjoittimella valmiiksi kopioidun ja käytetyn konseptin suoraan Montista:

Mistä muualta saa Henrik Vipskovin mekkoja (tai mitä noi muodottomat kaavut nyt ikinä onkaan) neljälläkymmenellä eurolla alessa?? Olihan se pakko hamstrata kamaa ku halavalla sai! Nyt kun jälkeenpäin tsiigaan näitä hipster-rättejä, niin herraisä sentään... No, ens viikonloppuna Nollassa nährään kun Vallilan muija yrittää vetää ison maailman malliin... jep jep.


Kledjuista ja kaupoista fiilistelykuvia myöhemmin, nyt haluan nostaa korokkeelle erään kahvilan missä nautin kupposen kuumaa ennen jättikaapuihin, öljykangastakkeihin ja niitteihin sekoamistani... Sehän nyt on sanomattakin selvää, ettei Stadin kahvilakulttuuri isoista puheista ja pienistä teoista huolimatta ole vieläkään puhjennut kukkaan. Iso-Roban meininki terasseineen alkoi pikkuhiljaa näyttää pari kesää sitten lupaavan iloisen kaoottiselta. Ei sekään nyt ihan sitä kahvilakulttuuria edustanut, mitä mä tällä jaarittelulla meinasin mut SO.


Nyt DTM suljettiin, seuraavaks menee sitten Beeffi ja muut. Asukasyhdistys huutaa hurraa! Rauhoitetaan Iso-Roba. Hyvä homma.No joo what ever, ei siitä sen enempää. Ei se mua kiinnosta oikeesti. Mutta minä, metropolien oraakkeli kerron, että Puu-Vallila on nyt se juttu.

Nyt DTM suljettiin, seuraavaks menee sitten Beeffi ja muut. Asukasyhdistys huutaa hurraa! Rauhoitetaan Iso-Roba. Hyvä homma.No joo what ever, ei siitä sen enempää. Ei se mua kiinnosta oikeesti. Mutta minä, metropolien oraakkeli kerron, että Puu-Vallila on nyt se juttu. Tietysti koska mä asun siellä. Ala olee mun naapuri! Kahvilayrittäjä, siirry Vallilaan! Laajenna yritystoimintaasi ja hoida rahoitus kuntoon jostain. Mä annan reiluna flikkana sulle nyt hopeatarjoittimella valmiiksi kopioidun ja käytetyn konseptin suoraan Montista:
#Lavoriincorso #Roma #Rome #Travel

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com