SOHO

Updated: Aug 26, 2019

Homokulttuurin, teatterin ja luomuruuan mekka. Istun just ihanan tunnelmallisessa luomumehubaarissa nimeltä Replenishing. Vedän orgaanista hummusta ja jotain hemmetin terveellistä Detoxmehua (kohta lähtee).Takana on rankka päivä, mikä alkoi Starbucksista. Niin paljon kuin mestan kahveja inhoan, on siellä ainakin takuuvarmasti toimiva netti... Aamu jatkui Tony & Guyn kampaamossa, jossa tapasin hengenheimolaiseni Moniquen joka muuten leikkasi hiukseni perkeleen hyvin. Lähdemme yhdessä ulos perjantaina, can't wait! Myös rakas Oxfordin Suomiystäväni Karhusen Roope saapuu silloin Lontooseen - siispä luvassa saletisti hyvä ilta. 

Inhoan tätä kohtaa jossa alan luettelemaan ostamiani asioita. Lyhennettäköön listaa mainitsemalla kuvassa näkyvä niittifarkkurotsi, TOP SHOP n. 90 puntaa. Tänään paloi rahaa varmaan noin kuudensadan punnan verran että kaipa sitä jotain muutakin on tarttunut mukaan. Tykkään puhua enemmän punnista kuin euroista. Tomato, tomatou. Tai sillai.Vedän orgaanista hummusta ja jotain hemmetin terveellistä Detoxmehua (kohta lähtee).

Inhoan tätä kohtaa jossa alan luettelemaan ostamiani asioita. Lyhennettäköön listaa mainitsemalla kuvassa näkyvä niittifarkkurotsi, TOP SHOP n. 90 puntaa.


#Lontoo #London #UK #Traveling

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com