Meidän rakkaustarina kaikkien korviin

Joku voisi väittää, ettei meidän tarinamme ole sieltä tyypillisimmästä päästä. Onko sitten edes mitään tyypillistä rakkaustarinaa, tiedä häntä. Lähes kahdenkymmenen vuoden ikäero ei hetkauta ketään Dannyn ja Erikan jälkeen. Meidän suhteessa ei ainakaan noudatettu perussääntöjä 'älä sekaannu asiakkaaseen', tai 'älä sekaannu varattuun mieheen'.


Kuolen nauruun joka kerta kun näen tän kuvan. Tää on vaan niin korni + olen synnyttänyt tyyliin pari viikkoa ennen tämän kuvan ottamista. Sen näkee myös miehen naamalta.

Lapseni isä oli autuaan tietämätön siitä, mihin oli lupautunut eräänä helteisenä kesäpäivänä 2018. Olin nimittäin ilmoittanut tutuille mainostoimiston tyypeille, että me voimme osallistua heidän eräälle sähköyhtiölle toteuttamaansa #sähköäilmassa -kampanjaan, jossa kerrottiin Suomalaisten rakkaustarinoita.


Mun mielestä oli ihan sairaan hauska idea osallistua tällaiseen kampanjaan - mies oli aiheesta täysin eri mieltä. Myös tämä välittyy ylläolevasta kuvasta.


Minun suustani:


Meidän tarina alkoi vuonna 2013, kun yritykseni oli saanut hienon uuden asiakkaan, jonka tapahtumamarkkinoinnista vastasin. Ehdotin, että osallistuisimme Barcelonassa järjestettäville messuille. Sen jälkeen olemmekin matkanneet Barcelonan messuille seitsemänä peräkkäisenä vuotena.

Ennen messuja tapasimme asiakkaani uuden myynti- ja markkinointijohtajan, Lontoossa asuvan Mikon. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, oikeastaan päinvastoin.

Ensikohtaamisen jälkeen näimme toisemme joka vuosi Barcelonan messuilla. Jokin voima veti Mikkoa minun puoleeni ja päinvastoin, mutten tehnyt asian eteen mitään. Mulla oli ihan omat kuvioni ja Mikolla omansa.

Vuonna 2016 Mikko ilmoitti ilmestyvänsä oveni taakse Helsinkiin messujen jälkeisenä sunnuntaina. En todellakaan uskonut, että hän niin tekisi. Näin kuitenkin tapahtui.

Samana vuonna pakkasin kaiken tarpeellisen maasturiin ja muutin miehen kyydissä Lontooseen.


"Ennen messuja tapasimme asiakkaani uuden myynti- ja markkinointijohtajan, Lontoossa asuvan Mikon. Se ei ollut rakkautta ensisilmäyksellä, oikeastaan päinvastoin."

Viime kesänä vietimme 90 päivää Balkanilla. Sinä aikana tulin harkitusti raskaaksi. Mikko ja minä olimme kumpikin aiemmin ajatelleet, ettemme halua ikinä naimisiin. Toissajouluna hän kuitenkin kosi minua. Halusin synnyttää Suomessa. Maaliskuussa 2018 muutimme Suomeen ja huhtikuussa menimme epäromanttisesti naimisiin maistraatissa. Isot häät järjestetään joskus jos siltä tuntuu. Ainakin häämatka kiinnostelee.

Rakastan muutosta. On kivaa aloittaa puhtaalta pöydältä. Elämme minimalistisesti ja niin, ettei ympärillämme ole liikaa tavaraa. Jos ei ole tyytyväinen elämäänsä, pitää uskaltaa muuttaa sitä.

Parisuhde elää jatkuvasti. Ainoastaan pitkäaikaisen kumppanin kanssa voi muistella yhteisiä muistoja ja vaiheita. Pitkäaikaiset parisuhteet ovat varmaan kauniita. Minulla ei ole niistä kokemusta.


Puolisoni suusta:


”Kun meidän tarinamme alkoi, olin juuri aloittanut uudessa firmassa. Kun minut pyydettiin kokoushuoneeseen puhumaan Emmin firman kanssa toteutettavasta projektista, vastustin ideaa.

Muistan tilanteen selkeästi. Livistin paikalta heti kun pystyin, ja asenteeni taisi olla ylimielinen. Poistuessani paikalta muistan sanoneeni jotain omasta mielestäni nokkelaa. Joku vastasi minulle vähintään yhtä nokkelasti takaisin. Se oli Emmi, jonka ääneen ja nokkelaan kommenttiin kiinnitin huomiota.


"Kun meidän tarinamme alkoi, olin juuri aloittanut uudessa firmassa. Kun minut pyydettiin kokoushuoneeseen puhumaan Emmin firman kanssa toteutettavasta projektista, vastustin ideaa."

Muutin Englantiin vuonna 2007, jossa asuin kaksitoista vuotta. Minulla oli liitto, ja siitä liitosta poika. Matkustin työni puolesta yli kaksisataa päivää vuodesta.

Parisuhteeni loppui virallisten tietojen mukaan vuonna 2016. Rakensin elämäni alusta ja suuressa Lontoolaisessa asunnossa oli aluksi pelkkä ilmapatja. Emmi tuli käymään melkein joka viikonloppu.

Löysin Emmistä ihmisen, jonka kanssa pystyn keskustelemaan. Hänellä on (EDIT: ajoittain) hyvä asenne, hyvä huumorintaju ja hän on todella älykäs. Emmi on saanut minut myös ymmärtämään, että raha ei merkitse kaikkea.

Olemme asuneet Lontoon lisäksi Brysselissä, Malagassa ja Romaniassa. Muutimme Suomeen

Elämä on pitkä ja vielä on paljon koettavaa. Joku voi ajatella joutuneensa eri tilanteisiin, mutta koen, että minä olen päässyt tähän."


---


Sen pituinen se.


Ps. mä en ihan oikeesti painostanut häntä kehumaan huumorintajuani ja älykkyyttäni. Heh.© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com