MITÄ ON TAPAHTUNUT...

...kun aamun ensimmäinen näky on se, että frendini istuu kundikaverini pään päällä? Valaistakseni hieman eilisillan tapahtumia kerrottakoon että join lasillisen shampanjaa, jonka seurauksena tulin niin huonovointiseksi että luovutin illan suhteen kahdentoista pintaan.


Lähdin hippulat vinkuen ystäväni makuuhuoneeseen kun pojat jäivät keskustelemaan teinien kanssa Fennoveganismin syvimmästä olemuksesta. Heräsin pari tuntia sitten ja saavuin olohuoneeseen...

Kävin pitkäkseni ystäväni sohvalle vetäistyäni hänen Black Horsensa jalkaani. Nukahdin horset jalassa yläosattomissa paikoilleni, kunnes heräsin aamun pikkutunneilla siihen kuin pojat - ja kuusi teinityttöä saapuivat keskelle olohuonetta. Olen ollut varmasti varsin kaunis näky pitäessäni kurinpalautusta lainakalsareissani ja ryntäät paljaana niin sanotusti. Lähdin hippulat vinkuen ystäväni makuuhuoneeseen kun pojat jäivät keskustelemaan teinien kanssa Fennoveganismin syvimmästä olemuksesta. Heräsin pari tuntia sitten ja saavuin olohuoneeseen... Terveiset Tallinnasta siis!


#Tallinn #Tallinna #Vanalinn

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com