PIRISTYKSENÄ

...harmaaseen päivään päätettiin lähteä Sannin kanssa nyt Tallinnaan illalliselle. Onneksi mun office on ihan kävelymatkan päässä Makasiiniterminaalista, niin ehditään vielä viiden botskilla kohti Eestin huikeaa ruokamekkaa.


Kahdeksan tuotantokautta kestänyt suhteeni Täydellisten eukkojen kanssa on nyt ohi. Mulla on nyt Wisteria Lanen pituinen aukko täytettävänä sydämessäni.

Äskeisessä lauseessa ei ollut sarkasmia - ks. maaliskuun Tallinnapostaus. Antabusreaktiota odotellessa. (Ensimmäinen antibioottikuuri 21 vuoteen alkoi eilisiltaisen sairaalakäynnin jälkeen.)Tänään mulla on jalassani ekaa kertaa vihreät pääkallo- McQueenit, mitkä tuhosin sateessa. Säälittävä ulkomuotoni ei siis suinkaan johdu vain ja ainoastaan siitä, että joudun viettämään tämän viikonlopun kuivin suin.


Täydellisten Naisten viimeisestä jaksosta ja kuivasta kurkusta traumatisoituneena odotan pääseväni nauttimaan jo nyt mukavissa nousuissa olevien ystävieni seurasta...


Kahdeksan tuotantokautta kestänyt suhteeni Täydellisten eukkojen kanssa on nyt ohi. Mulla on nyt Wisteria Lanen pituinen aukko täytettävänä sydämessäni. Onneksi sentään vielä on Salkkareiden Joonatan.


#Tallinna #Tallinn #Helsinki #Etutöölö

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com