Syntymäpäivien järjestäminen teinipojalle

Nuoruudessani 14-vuotissyntymäpäivät näyttivät hieman erilaisilta - ja hyvä niin. Puolisoni neljätoistavuotias oli juhlinut synttäreitään sukulaisten kanssa Suomessa viimeksi yksivuotiaana, joten ajattelin että olisi korkea aika. Sitten vain FB-event pystyyn, sukulaisille kutsu ja pojan lennätys Lontoosta Helsinkiin. Check.

Tarjoilut

Kyseessä kasuaalit, lähimmille perheenjäsenille 9-kuukauden ikäinen vauva kainalossa järjestetyt synttärit teinipojalle, joten tarjoilutkin olivat sen mukaiset;

- 2 x itsetehtyä Suolaista piirakkaa: Pinaatti-Feta + Lohi-tilli

- 3 x itsetehtyä pitsaa cocktailpaloiksi leikattuina: Margarita + Frutti Di Mare + Pepperoni

- Dippejä + vihanneksia + Weekend Snackseja ja WS Snackseja

- Kermakakku

- Karkkia ja limua, tietty!

Meidän synttäribileissä kaikki suolainen tarjoilu oli gluteenitonta sekämahdollisuuksienmukaan kotimaista. Näillä perusteilla tein valintani myös Sipsihyllystä, mistä tarttui mukaan kotimaiset ja gluteenittomat Weekend Snacksit. Tähän valintaan vaikutti myös nostalgia; näitä samoja Snäksejä tarjoiltiin myös omissa lukuisissa bileissäni 2000-luvun puolivälissä. Kyseessä silloin oli legendaarinen Weekend MIX.


Koska yksi juhlavieraista oli vegaani, halusin ottaa hänet aina huomioon tarjoiluvalinnoissa; Weekend Snacks ilta löytyy nykyään myös haastavammallekin vieraalle sopiva 100% vegaani + gluteeniton WS Snacks -tuotesarja.


Kakun tilasin valmiina paikallisesta konditoriasta. En ollut liian tyytyväinen kakun koostumukseen, joten konditorian nimi jätettäköön mainitsematta. Propsit siitä, että kakun designissä oli huomioitu synttärisankarin suosikki-DJ - joku joka kutsuu itseään Marshmallowksi ja pitää säkkiä päässä. Kakku oli maultaan Red Velvet, valkosuklaa -ja mansikkatäytteellä.Juhlatilaisuuteen sopii mielestäni äärimmäisen hyvin GipsyParrotin MamaBird -imetyspaita. Vakiovarusteeni koko esikoiseni imetyksen ajan - luultavasti taas seuraavan lapsen kanssa. Syntymäpäiviä edeltäneen vesipuistokokemuksen saattelemana pikkujäbä oli juhlissa hieman uupunut ja viihtyi ainoastaan mamman sylissä. Baby Björnin kantoreppumme tuli siis kyseisenä juhlapäivänä ensimmäistä kertaa käyttöön - kaiken kaikkiaan käytimme kantoreppua harmillisen vähän esikoisen kanssa. Seuraavan kanssa aion antaa toisen mahdollisuuden kantoliinoille.Sellaiset olivat meidän synttärit, ja 14-vuotias varsin tyytyväinen sukulaissynttäreihin.


Oletteko te saaneet järjestää teinisynttäreitä (omaa teiniaikaa ei lasketa :D)?

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com