SYYTÄN ORIGINAL LONG DRINKIÄ KAIKESTA MIKÄ LIITTYY BERLIINIIN

Joitakin vuosia sitten päädyin mukaan Hartwallin kampanjaan, mikä ylitti uutiskynnykset otsikolla 'Original Long Drink Valloittaa Berliinin'. Kyseessä oli N2-mainostoimiston nerokas markkinointikampanja; Berliinin Mitteen avattiin Long Drinkin Pop-Up -baari viikoksi. Kapakassa oli arvatenkin tarjolla Lonkkua ja Berliininmunkkeja, sekä esiintyjälistalta löytyi Suomalaisia artisteja kuten Pepe Willberg, Noah Kin ja Gracias. Tästä johtuen ihastuin Berliiniin sen verran, että aloin viettämään siellä aikaa lähes joka kuukausi muutaman vuoden verran.Joitakin vuosia sitten päädyin mukaan Hartwallin kampanjaan, mikä ylitti uutiskynnykset otsikolla 'Original Long Drink Valloittaa Berliinin'. Kyseessä oli N2-mainostoimiston nerokas markkinointikampanja; Berliinin Mitteen avattiin Long Drinkin Pop-Up -baari viikoksi.

Berliini 2014

Duunimatkoillani Berliinissä näkyy nykyään ainoastaan pukumiehiä ja insinöörejä. Ennen kaikki oli toisin. Kuvassa mukana silloin Bassomedialla työskennelleet Kasper, Niko ja Renaz, sekä muusikot Noah Kin ja Gracias.

Berliinissä kannattaa tehdä taustatyötä ennen dinnerille tai lounaalle lähtöä. Sitä saattaa päätyä ihan järkyttävän paskoihin ja mielikuvituksettomiin ruokapaikkoihin. Itselläni Berliinissä ei vielä kertaakaan ole 'vahingossa' kävellyt se kätketty helmi vastaan. Eikä se kylläkään ole löytynyt myöskään TripAdvisorista. Kyllä minut aina joku asiantuntevampi yksilö on jonnekin upeaan paikkaan raahannut. Siispä: Hyödynnä paikallisia oppaita - kuten minä hyödynsin lähinnä Berliiniläistynyttä Turkulaisvalokuvaajakaveriani. Jos et nyt kuitenkaan jaksa tehdä liiaksi selvitystyötä, etkä olla sosiaalinen, niin suuntaa vaikkapa Mitteen tai Kreuzbergiin. Jommastakummasta löytyy varmasti jotain, mikä miellyttää.Kreuzberg 2014

Berlin 2014

Myöskin huomionarvoista on se, että jos ensikertalainen lähtee summanmutikassa suunnistamaan 'sinne Mitteen mistä kaikki puhuu', niin hyvin paljon mahdollista on, että päätyy väärään Mitteen. Mitte-nimisiä mestoja kun on muutama. (En paljasta, onko itselläni saattanut joskus kunnon Hauholaisena mennä Mittet sekaisin niin sanotusti. Ei tietenkään, olenhan kosmopoliitti koska olen käynyt isolla kirkolla.)

Matkailijana tai ihmisenä noin ylipäätään en ole listoja laativa suorittaja. Tykkään istua paikallani, pohtia maailman merkitystä ja tuijotella ihmisiä. Joskus on kiva keskustella ihmisten kanssa jotka kiinnostavat minua, mutta nautin siitä kun ei tarvitse puhua mitään. Vastakohta minulle on henkilö, jolla täytyy olla kokoajan suunniteltua ohjelmaa, jopa lomat ovat aikataulutettuja ja jokainen ateria suunniteltu sekä ravintola etukäteen selvitetty. Joskus on hauskaa lyöttäytyä tällaisten ihmisten seuraan. Kuten tällä kyseisellä reissulla YLE:n toimittajan Leenan kanssa kiersimme sellaisia paikkoja, joihin en olisi itse eksynyt. Esimerkiksi viehättävä, vanhalle makasiinialueelle rakennettu 'Berlin food market'.Kuten tällä kyseisellä reissulla YLE:n toimittajan Leenan kanssa kiersimme sellaisia paikkoja, joihin en olisi itse eksynyt. Esimerkiksi viehättävä, vanhalle makasiinialueelle rakennettu 'Berlin food market'.

Berlin Foodmarket 2014


Berlin 2014-2017

Berlin 2014

#Berlin #Travel #OriginalLongDrink

CONTACT

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com