UUSIVUOSI LONTOON SOHOSSA

Muutama Uusivuosi sitten asuimme vielä Lontoossa, ja päätimme viettää UV:ta kotikaupungissamme. Ystävämme tulivat kylään, joten meidän kontollemme jäi ohjelman suunnittelu. Tuolloin kumpikaan meistä ei vielä ollut mikään varsinainen suunnittelija. Lapsen myötä olen alkanut suunnittelemaan asioita vähän liiankin tarkasti. Elämässä ei ole enää tilaa impulsiivisuudelle tai spontaaniudelle. Heh.


Uudenvuoden illallinen BOBBOB RICARDISSA, Lontoossa.

Mulla oli mielessä ainoastaan se, että haluan välttää suuret väkijoukot ja paukkeen. No mutta sittenhän Lontoon keskusta onkin juuri se oikea valinta!

Koska mielestäni 'Venäläinen överiglamour', mäti ja blinit sekä shampanja kuuluvat Uudenvuodenaattoon, oli BOBBOB RICARD atmösfääriltään nappivalinta (hyvä minä). Hauskana detaljina kyseisessä mestassa löytyy joka pöydästä 'shampanjanappi', jota painamalla sinulle tarjoillaan uusi lasillinen valitsemaasi shamppanjaa. Ravintolaan täytyy tehdä varaus ennakkoon. Kuten monessa muussa Lontoon ravintolassa, myös Bobbobricardissa on minimitilaus juhlapäivinä (ja mahdollisesti muutenkin) muistaakseni joitakin satasia - ei kuitenkaan enempää kuin kolmesataa puntaa.Hauskana detaljina BOBBOBRICARDISSA löytyy joka pöydästä 'shampanjanappi', jota painamalla sinulle tarjoillaan uusi lasillinen valitsemaasi shamppanjaa.

Ennen raflaan menoa oli tarvetta drinkeille. Lontoon Sohossa löytyy useampia pikku-pubeja, sekä drinkkibaareja. Yksi niistä on HIX London. Tosi kivat drinkit. Tällöin olin koukussa Espresso Martineihin - kun niitä vetää tarpeeksi monta, jopa kaltaiseni unikeko pysyy hereillä aamun pikkutunneille asti.HIX London

Iltamme jatkui dinnerin kautta Lontoon Gay-yhteisöissä suositulle comedy-klubille stand-upia katsomaan. Itse en ole mikään stand-upin fani, mutta tämä oli aivan mieletön show! Toki asiaan kuului pullokaupalla skumppaa. Uskallan väittää, että show olisi ollut hauska selvinkinpäin.SOHO Comedyclub

Uudenvuodenaatto on kaltaiselleni introvertille raskasta aikaa - noin päällisin puolin suosittelen välttämään Lontoon keskustaa uutenavuotena kuin ruttoa. Ellet sitten nauti ihmismassoihin hukkumisesta. Aikainen dinneri ja massojen pakoilu komediaklubilla olivat hyvinkin täydellinen kombinaatio. Toki olisi voinut olla tuskallisempaa, jos olisi tullut tehtyä virhearviointi kulttuurielämystä valitessa; vein nimittäin kerran vanhempani katsomaan Agatha Christien Mouse Trap -nimistä teatteriesitystä Lontoon Govent Gardenissa, mikä sattuu olemaan tyyliin pisimpään koskaan pyörinyt teatteriesitys. Vanhempani ovat olevinaan kultturelleja Puu-Käpyläläisiä akateemikkoja... Kuinkas sitten kävikään; Isäni nukahti ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana, äitini yritti esittää kiinnostunutta ja puolisoni lähti teatterista viereiseen pubiin ensimmäisen kaksikymmenminuuttisen aikana... Luikimme koko porukka pakoon väliajalla. Uskallan suositella välttämään tätä hiirenloukkua.

Se siitä uudestavuodesta, ensi UV:n vietämme jossain vuoristossa laskettelun merkeissä. Tämä on jo päätetty!


#Uusivuosi #Newyear #London

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com