VAUVAN ENSIMMÄINEN ULKOMAANMATKA

Vauvan ensimmäisen ulkomaanmatkan ei tarvitse olla vanhempien mielestä jännittävä, tai edes miellyttävä. Prioriteetit muuttuvat - tai ainakin niiden kuuluisi muuttua lapsen myötä. Niin kävi minullakin. Paikka, jonne en heti ensimmäisenä olisi halunnut mennä ennen, voi tuntuakin lapsen kanssa varsin miellyttävältä. Pääasia että lapsi tykkää. Tervetuloa laivaan!


Selvitin Silja Linen ilmastoinnin tilanteen ja se oli juuri sitä mitä kaipasimme: kävellen kotoa terminaaliin, vaunuilla sisään ilmastoituun laivaan, illalla buffetähkyt ja nukkumaan ilmastoituun kymppikerroksen hyttiin.

Heinäkuussa, kuumimpien seksihelteiden aikaan, tuskailtuani loppuraskauteni ja synnytyksen jälkeisen ajan 5. kerroksen hissittömän ja tunkkaisen ullakkoasuntomme kanssa, päätin että nyt riittää. Selvitin Silja Linen ilmastoinnin tilanteen ja se oli juuri sitä mitä kaipasimme: kävellen kotoa terminaaliin, vaunuilla sisään ilmastoituun laivaan, illalla buffetähkyt ja nukkumaan ilmastoituun kymppikerroksen hyttiin. Matkan hinta taisi olla alta seitsemänkymmentä euroa jonkun väsyneen matkapalvelun kautta.

Pakko sanoa, että Siljan buffa teki muhun vaikutuksen sekä aamulla että illalla. Olen ihan tosissani. Mikä parasta, rakas poikani nautti olostaan. Tukholmassa emme viihtyneet helteiden vuoksi kun yhden Mc Donalds -reissun verran, sekä kävimme 'heittämässä femmat' poikani tädin, Hertan kanssa.

Enpä olisi uskonut tätä sanovani, mutta: ehdottomasti uudestaan laivalle lapsen kanssa, mikseipä vaikka jo heti ensi viikolla?Linus 2kk


Poikamme kaksikuukautissynttäreitä juhlittiin Ruotsinlaivalla.

#Tukholma #SiljaLine #Budjettimatkat

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com