Vauvan kanssa Tallinnaan

Tykkäsimme käydä ensimmäisen lapseni vauva-aikana Tallinnassa. Tallinnaan matkustaminen on maailman helpointa; työnsin vaunut laivaan, ja olimmekin jo perillä kohteessa. Matkatavarat kulkivat kätevästi vaunuihin kiinnitetyssä weekendbagissa.Lapsestamme kuoriutui ensimmäisen elinvuotensa aikana tottunut matkamies; Laivailimme Ruotsiin, asuimme kahden kuukauden ajan Malagassa ja kuukauden Meksikossa, sekä vietimme aikaa Roomassa, ympäri Suomea reissailun lisäksi. Vaikka meillä lentomatkat ovat menneet aina tosi helposti, niin flunssakaudella tykkäsin pyrkiä välttämään turhaa lentämistä, ettei pieni nuha menisi lapsen korviin. Nyt COVID-aikanahan tuo matkustushomma on jo vähän niinkun taputeltu.

Lapsen kanssa ravintolaan

Tallinnassa tykkään ihmisten lämpimästä asennoitumisesta lapsia kohtaan; on helppoa ottaa lapsi mukaan iltaisinkin kivoihin ravintoloihin syömään. Vaikka hintataso Tallinnassa on noussut viimeisten viiden vuoden aikana, niin silti ravintolahinnat ovat edelleen todella kohdallaan. Tällä reissulla vierailimme ravintoloissa R14, Renard ja vanhassa kantapaikassani MustPuudelissa.
Renardissa poikamme sai seuraksi viehättävää neitiseuraa. Seuran lisäksi ruoka oli mitä maittavinta. Erityisesti ihastuin kanasalaattiin sekä itse tehtyyn pistaasijäätelöön.


Vaikka syötin vauvalle samaa ruokaa kuin itsekin syön, niin mulla oli aina varalta mukana myös vauvanruokaa, kuten poikani yksi suosikeista; Nestlen puuro. Se oli kätevä kantaa mukana ja syöttää lapselle, vaikka lusikka olisi jäänyt kotiin. Suosin makua, mikä sisältää pääosin juureksia eikä siinä ole käytetty mehutiivisteitä. Luomuakin vielä.Yövyttiin Vanhassa kaupungissa neljän tähden Imperial-hotellissa, minkä bookkasin booking.comin kautta. Kolme yötä (sisältäen aamiaisen) suuressa perhehuoneessa maksoi vain 200 EUR. Boutique-tyyppisessä vanhassa Hotlassa oli 9kk ikäiselle pojallemme täydellinen leikkihuone. Olimme super tyytyväisiä hotellivalintaan. Tilavasta huoneestamme näkyi vanhankaupungin muuri. Huone oli siisti ja sänky mukava.Pakko antaa propsit myöskin Eckerö Linen laivalle, jonka tarjoama leikkipaikka teki lapsemme (ja meidän, Heh) laivamatkasta helpon ja mieluisan. Todella lämpimästi suosittelen tällaisia pidennettyjä viikonloppumatkoja perheellisille (mikäli Korona antaa myöten)!
© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com