Viikkoarvonta: Valitse ja voita suosikki-tuotteesi Happyparrot.store -kaupasta

Olen haaveillut ehkä koko elämäni siitä, että saan tyttären jolle voin tehdä kampauksia ja pukea häntä hiusrusetteihin (ainakin niin kauan kun hän ei voi vastustella). Tutustuessani Happyparrotin brändiin ja sen perustajaan, Turkulaiseen äitiin, ostin häneltä pojalleni poikien asusteita. Onhan nekin ihania, silti haaveilin glitteristä ja pinkistä.Olenkin täyttänyt uuden tulokkaan vaatekaapin Happyparrotin Suomessa ja Virossa tuotetuilla pinneillä, rusettipannoilla ja maailman söpöimmillä vaatteilla. Lisäksi rakastuin viime raskaudessa Happyparrotin Gingham-kuosisiin imetyspaitoihin. Ne tulevat jälleen käyttöön. Myös imetysmekot kiinnostelevat.


Uskallan väittää, että Happyparrotin perustaja, Anna Nääppä on rusettitrendin aloittaja Suomessa. Ennen Annan brändiä rusetti-game Suomessa oli täysin lapsen kengissä. On ollut mielenkiintoista seurata Annan matkaa rusetti- ja lastenvaateyrittäjänä.


Nämä ovat tuotteita, joista en voi luopua. Joten annan sinulle mahdollisuuden valita Happyparrot.store -nettikaupasta yhden suosikkituotteistasi. (Siis ihan minkä vaan tuotteen!)


Näin osallistut arvontaan:


1. Kommentoi lempparisi Insta-tilini postauksessa.

2. Seuraa Insta-tiliäni

3. Seuraa @happyparrot.store -instatiliä.


Ja saatat voittaa lempparituotteesi ensi lauantaina 19.09.2020.


Saat lisäarpoja arvontaan tägäämällä (max. 5) ystävääsi Insa-postaukseen, sekä kommentoimalla myös tätä blogipostausta.


Ps. Vinkkinä Turussa vieraileville tai asuville: Happyparrotilla on nykyään myös kivijalkaliike osoitteessa Kivikartiontie 1.

© 2020 by Emmi Pyykkoe

Content specialist, Marketing guru

contact@creativehki.com

 The Divine ventures of Emmi Pyykkoe

emmipyykko.com